Gastenboek 

13 berichten op 3 pagina's
Hanneke Rila
28-10-20 11:59:33
Ik ben bij Sandra terecht gekomen omdat de basiscursus welke ik via mijn vorige hondenschool volgde halverwege werd gestopt vanwege de coronamaatregelen . Wat een verademing waren de privé lesjes bij Sandra, na iedere les vrolijk huiswaarts met een goed gevoel en zin om verder te trainen met mijn vrolijke, drukke hondje. Hoe anders was dit bij de vorige cursus, waarbij er maar weinig rekening werd gehouden met de individuele karakters van de puppy's/­puberhonden wat mij erg veel frustratie opleverde. Natuurlijk kwamen er bij de lessen van Sandra ook oefeningen aan de orde die voor ons niet altijd even makkelijk waren maar door de ontspannen sfeer bleef het trainen leuk en hebben we uiteindelijk veel resultaat geboekt! De lessen waren inhoudelijk steeds zeer afwisselend. Sandra is voor mij een top instructrice en ook nog eens een heel leuk mens!
Robert Brandt
28-10-20 11:58:42
Sandra is hele goede, vrolijke, lieve en wat ik heel erg belangrijk vind......eerlijke trainster/coach.
houd rekening met hond en baas, de workshops zijn geweldig, ze heeft veel verstand van honden, gedrag en opvoeding
Bas Brand
28-10-20 11:58:05
Van een vriendin kreeg ik het advies om met ons teckel puppy bij Sandra de puppy cursus te doen. ivm. de Corona situatie was de cursus 1 op1.
We gingen zaterdags met onze teckel Jaap naar Lisse om in een veldje te trainen, Jaap is een vrolijke teckel en was blij Sandra te zien. Tijdens de oefeningen ging het heel soepel en we kregen veel aandacht hoe we het beste met een puppy kunnen omgaan, we konden alle vragen over het opgroeien stellen.
Jaap heeft veel geleerd en luistert nu er goed, zodanig goed dat hij los in een bos met mij kan wandelen.
Lars de Lange
28-10-20 11:57:33
In de tijd van COVID-19 een pup nemen en je dan afvragen...?Hoe doen we dat met de puppy-cursus??

Dogs2Walk en in het bijzonder de warme begeleiding van Sandra zorgde voor een relaxte 1 op 1 begeleiding voor onze Corgi pup Suus!! Alles veilig en heel relaxt.

Door de 1 op 1 training op een fantastische landelijke locatie hebben wij een mooie basis voor onze pup kunnen maken.

Sandra heeft ons hele nuttige tips gegeven tijdens de training, en was ook altijd bereikbaar voor vragen buiten de trainingen om.

Mocht je dus opzoek zijn naar een fijne warme plek om je viervoeter(s) te trainen dan zit je bij Dogs2Walk helemaal op je plaats!


Suzanne Hanemaaijer
28-10-20 11:56:26
Ik heb bij dogs2walk de puppy en puber cursus gevolgd. Tijdens de lessen houd Sandra heel goed rekening met jou viervoeter en wat deze nodig heeft, want dat is voor ieder hondje weer anders. Sandra past de lessen hierop aan, maar staat ook open voor jou eigen inbreng, waar loop jijzelf tegen aan?
In de lessen komen veel verschillende dingen aan bod. Kortom ik raad het aan iedereen aan lessen te volgen bij dogs2walk. Sandra is ten eerste een fantastisch mens die over zeer veel kennis beschikt in het opvoeden & trainen van honden. Ze doet dit met ontzettend veel liefde en passie!
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Map
Info