Gastenboek 

Hanneke Rila
28-10-20 11:59:33
Ik ben bij Sandra terecht gekomen omdat de basiscursus welke ik via mijn vorige hondenschool volgde halverwege werd gestopt vanwege de coronamaatregelen . Wat een verademing waren de privé lesjes bij Sandra, na iedere les vrolijk huiswaarts met een goed gevoel en zin om verder te trainen met mijn vrolijke, drukke hondje. Hoe anders was dit bij de vorige cursus, waarbij er maar weinig rekening werd gehouden met de individuele karakters van de puppy's/­puberhonden wat mij erg veel frustratie opleverde. Natuurlijk kwamen er bij de lessen van Sandra ook oefeningen aan de orde die voor ons niet altijd even makkelijk waren maar door de ontspannen sfeer bleef het trainen leuk en hebben we uiteindelijk veel resultaat geboekt! De lessen waren inhoudelijk steeds zeer afwisselend. Sandra is voor mij een top instructrice en ook nog eens een heel leuk mens!
Robert Brandt
28-10-20 11:58:42
Sandra is hele goede, vrolijke, lieve en wat ik heel erg belangrijk vind......eerlijke trainster/coach.
houd rekening met hond en baas, de workshops zijn geweldig, ze heeft veel verstand van honden, gedrag en opvoeding
Bas Brand
28-10-20 11:58:05
Van een vriendin kreeg ik het advies om met ons teckel puppy bij Sandra de puppy cursus te doen. ivm. de Corona situatie was de cursus 1 op1.
We gingen zaterdags met onze teckel Jaap naar Lisse om in een veldje te trainen, Jaap is een vrolijke teckel en was blij Sandra te zien. Tijdens de oefeningen ging het heel soepel en we kregen veel aandacht hoe we het beste met een puppy kunnen omgaan, we konden alle vragen over het opgroeien stellen.
Jaap heeft veel geleerd en luistert nu er goed, zodanig goed dat hij los in een bos met mij kan wandelen.
Lars de Lange
28-10-20 11:57:33
In de tijd van COVID-19 een pup nemen en je dan afvragen...?Hoe doen we dat met de puppy-cursus??

Dogs2Walk en in het bijzonder de warme begeleiding van Sandra zorgde voor een relaxte 1 op 1 begeleiding voor onze Corgi pup Suus!! Alles veilig en heel relaxt.

Door de 1 op 1 training op een fantastische landelijke locatie hebben wij een mooie basis voor onze pup kunnen maken.

Sandra heeft ons hele nuttige tips gegeven tijdens de training, en was ook altijd bereikbaar voor vragen buiten de trainingen om.

Mocht je dus opzoek zijn naar een fijne warme plek om je viervoeter(s) te trainen dan zit je bij Dogs2Walk helemaal op je plaats!


Suzanne Hanemaaijer
28-10-20 11:56:26
Ik heb bij dogs2walk de puppy en puber cursus gevolgd. Tijdens de lessen houd Sandra heel goed rekening met jou viervoeter en wat deze nodig heeft, want dat is voor ieder hondje weer anders. Sandra past de lessen hierop aan, maar staat ook open voor jou eigen inbreng, waar loop jijzelf tegen aan?
In de lessen komen veel verschillende dingen aan bod. Kortom ik raad het aan iedereen aan lessen te volgen bij dogs2walk. Sandra is ten eerste een fantastisch mens die over zeer veel kennis beschikt in het opvoeden & trainen van honden. Ze doet dit met ontzettend veel liefde en passie!
Nancy Meeuwissen
28-10-20 11:55:48
Het was zeer leerzaam, ze heeft mij in een uurtje heel veel tips gegeven hoe ik sommige dingen moest aanpakken. Netjes daarna een mailtje ontvangen met alle tips. Ik ben aan de slag gegaan met Shadow en het werkt
Marie Anne .
28-10-20 11:55:14
Sandra is super lief met honden en weet waar ze het over heeft. Onze beertje vindt alles ontzettend interessant wat ze allemaal leert. Echt een aanrader.
Annemiek Loman
28-10-20 11:54:40
Ik raad t zeker aan.
Vertrouwd, liefdevol en verstandig in de omgang met mensen en honden.
Nancy van der Meer
28-10-20 11:54:07
Dan heb je een hond waar je van denkt.­..­..­.pfffff.­..­.moet dat nog leuk zijn. Bel Sandra en na vijf lessen is het een heel andere hond. Geweldig wat een topper. Dankjewel Sandra...we kunnen weer van elkaar genieten.
Sonja Clement-Lengers
28-10-20 11:53:40
Sandra is super lief en heeft mij heel veel zelf vertouwen gegeven. Dit doet ze zo natuurlijk en uit liefde voor honden. Altijd als we elkaar tegen komen, maakt ze tijd om te luisteren!
Ilse Kuiken
28-10-20 11:53:04
Ik heb een privé sessie gehad, omdat mijn hond uitvalt. Het was super leerzaam en heel makkelijk toe te passen. Was bang dat het iets heel ingewikkelds zou zijn. Dank je wel voor de fijne en duidelijke begeleiding.
Roxy Meijer
28-10-20 11:52:39
Sandra is een top vrouw die echt verstand heeft van honden. Ik vertrouw parra niet snel iemand toe maar zou haar met een gerust hart aan sandra mee geven ! En ze geeft training op een super goede en leuke manier !
Leon Kralt
28-10-20 11:52:13
Dit is een leuke lieve trainster , die verstand van zaken heeft .
trainen met altijd een lach op het gezicht.
Tonen: 5  10   20


 
E-mailen
Map
Info